Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥ ΡΕ...ΤΙ ΣΟΥ ΖΗΤΑΝΕ?

 


Το πολυτεχνειο ζει...



                    Καλο ειναι και το Rapid test...

 



...το Arapid ειναι ομως πιο αξιοπιστο!!!




Το μοναδικο ευτυχημα ειναι οτι οι διανοουμενοι της χωρας εχουν την γνωση και την θεληση να μας οδηγησουν σε καλυτερες μερες!!!





Ναι ρε γιδια,4η βιομηχανικη επανασταση ειναι η Παολα που τραγουδαει Θεοδωρακη!!!





Αποσπασμα απο την αλλοτριωση στο φαντασιακο γυναικας μετα την 3η δοση εμβολιου!!!

 


 
Αποκλειστικα για εμβολιασμενους με Sputnik!!!



Ο Νοτης αμεσως μετα την αποφαση του να κανει και την 4η δοση...



Ζησαμε ομως και ωραια χρονια...




Βρηκα αυτη την φωτογραφια τις τελευταιες μερες σε τρια διαφορετικα blogs.Tο πρωτο σχολιαζε την ανυπακοη και ανευθυνοτητα της νεολαιας που συνωστιζεται χωρις τα απαραιτητα μετρα στις πλατειες και ετσι επιδεινωνει την ηδη φορτισμενη κατασταση της υπαρχουσας πανδημιας.Το δευτερο αναρωτιεται πως και περισσευουν ακομα χρηματα για την ποση τοσων οινοπνευματωδων μετα τον εδω και εναμιση χρονο καταστροφικο για την οικονομια αποκλεισμο των περισσοτερων δραστηριοτητων και το τριτο ισχυριζεται πως ειναι υβρις να αφοδευουμε στα μνημεια επιφανων και ηρωων της ιστορικης μας χωρας.Κανεις ομως δεν προσεξε την καλλιγραμμη πλατη της καθημενης παρα το κιγκλιδωμα θελκτικης νεανιδος και κυριως οτι ο διπλανος συγκαθημενος της εχει ηδη χουφτωσει το θεσπεσιο κωλαρακι της...
 


















8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μόνο με το Γιώργο Παπανδρέου στην εξουσία μπορεί αυτή η χώρα να δει μια άσπρη μέρα! ,συμφωνώ με το σχόλιό σας ότι με το ΠΑΣΟΚ ζήσαμε και ωραίες μέρες. ο Ανδρέας μας έσωσε τότε από την δεξιά αλλά και από την ακόμη ποιο επικίνδυνη αριστερά .
καλή αρχή στην νέα προσπάθειά σας! ΖΗΤΩ ο μεσαίος χώρος!

Ηλιας είπε...

ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ Η ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Σαφώς και ενδιαφέρομαι για τα κοινά! Η συμμετοχή μας στην κοινωνία των πολιτών είναι απαραίτητη . Η Ελλάδα κρατήθηκε στα πόδια της επειδή όταν χρειάστηκε οι σοβαροί πολίτες πήραν την κατάσταση στα χέρια τους. Άλλοτε διώξαμε τους αριστερομπολσβίκους, χθες τους συριζαιους , σήμερα τους αντιεβμολιαστές κτλ, το ένστικτο αυτού του λαού είναι αλάνθαστο. Όσο για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ , ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! Φαντάζομαι και σεις μέσα από το μπλογκ σας θα κάνετε το ίδιο, θα το εκτιμούσαμε πολύ αυτό!

Ηλιας είπε...

ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΔΙΚΑΙΟ.ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΣΥΜΠΑΘΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΟΒΕΡΔΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΙΔΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ηλία, και εγώ συμφωνώ μαζί σου , σίγουρα ο Λοβέρδος είναι αξιόλογος, κεφάλαιο για την παράταξη, και βέβαια ο Χριστίδης, γόνος αξιόλογης οικογένειας της βόρειας Ελλάδας, και όπως λες τεχνοκράτης. Αλλά πιστεύω βαθιά πως η λύση για την παράταξη είναι ο Γιώργος , όχι μόνο για την ιστορική βαρύτητα του ονόματος, αλλά και για λόγους που δεν θα αναλύσω τώρα. Ο Λοβέρδος έχει εβραϊκή καταγωγή και θα προκαλέσει πολλούς χριστιανούς και όχι μόνο, ο Χριστίδης είναι εκσυγχρονιστής και νεοταξίτης , θυμίζει Σημίτη και δεν συμφέρει στην παράταξη. Το δημοκρατικό πρόσωπο του ΠΑΣΟΚ μόνο με τον Γιώργο θα εμπεδωθεί από την κοινωνία , και θα μεταφραστεί σε ρεύμα πλειοψηφικό.

Ανώνυμος είπε...

Αφιερωμένο spesial στο φίλο του « δημοκρατικού » ΠΑΣΟΚ !!! –(διασκεδαστικός τύπος!)

https://www.youtube.com/watch?v=L2H7tPnO3R0

Δεν είναι αυτή ζωή κι από τ αφεντικά μας
Δεν είναι ανθρώπινα τα μεροκάματά μας
Αυτοί καλοπερνούν και 'μεις αγωνιάμε
Αν θάχουμε δουλειά για νάχουμε να φάμε.

Το δίκιο μας εμπρός να βγάλουμε στους δρόμους
Μπουρλότο και φωτιά σε κράτος κι αστυνόμους
Τον ξέρουμε καλά της γης μας τον αφέντη
Μας έμαθε πολλά το αίμα του Νοέμβρη.

Δε πα να μας χτυπάν με όλμους και κανόνια
Δεν πα να μας χαλάν τα πιο όμορφά μας χρόνια
Θα βάλουμε μπροστά τη μαύρη και την κόκκινη σημαία
Για μας, για μια ζωή πιο λεύτερη πιο νέα.

"Πάνω στα ματωμένα πουκάμισα των σκοτωμένων
Εμείς καθόμασταν τα βράδια
Και ζωγραφίζαμε σκηνές απ την αυριανή ευτυχία του κόσμου."

Έτσι γεννήθηκαν οι σημαίες μας.

Θα βάλουμε μπροστά τη μαύρη και την κόκκινη σημαία
Μ αγώνα η λευτεριά μας είναι αναγκαία

ASAD είπε...

Αφίσες με σφυροδρέπανα , εμβόλια, rapid test, μαύροι επιβήτορες, βιβλία , γυναικεία φαντασιακά, καλλιτέχνες, κόμματα, μνημεία ηρώων !!! ωραία όλα αυτά!!!, τι θες να πεις? Ποιος ο πολιτικός σου προσανατολισμός?

NAGI είπε...

έχεις δίκιο ASAD , μπερδεμένα μας τα λέει το μπλογκ! ούτε εγώ βγάζω άκρη ! δικός μας ? η με τους άλλους?