Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

ΟΙ ΜΠΑΤΙΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΦΟΡΗΣ...ΕΛΛΑΔΑΣ!!!

 



BLACK FRIDEY



Αλλα και τα e-shop στις μερες μας ειναι σε εξαρση!!!




Φιλοι μικροαστοι δεν χρειαζεται να ανησυχειτε,ειναι φανερο πως προκειται για πολυκατοικια καποιας ξεχασμενης Λαικης Σοσιαλιστικης Δημοκρατιας...




Οι αριστεροι προτιμουν τις... ξανθιες!!!




Αυτη νομιζω πως ειναι μακραν η πιο τρυφερη στιγμη της "Χρυσης Αυγης"...




Επιτελους οι αγωνες του Ελληνικου λαου για καλυτερη και αποτελεσματικοτερη δημοσια υγεια δικαιωθηκαν πανηγυρικα!!!




Αχ,ομορφες νοσταλγικες παλιες εποχες.Τοτε που μεχρι και τα βαφτισια ειχαν ιδεολογικη ταυτοτητα και πολιτικο χαρακτηρα...




Ευτυχως που τελευταια εφευρισκονται νεες μορφες παλης και ταξικου αγωνα γιατι με τις παλιες δεν ειδαμε χαιρι!!!




Λαθος συλλογισμο κανατε μαγκες.Εδω ο ρατσισμος δεν ειναι στο οτι ενας μαυρος γυαλιζει τα παπουτσια μιας λευκης, αλλα οτι ενας αντρας γυαλιζει τα παπουτσια μιας γυναικας...




Diego μας λειπεις...










                                        

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πραγματικά ! συγκλονιστικές στιγμές ! πασοκτζιδες να βαφτίζουν τα πασογκζοπουλα τους με τις σημαίες της ΑΛΛΑΓΗΣ! με παπά ΠΑΣΟΚΤΖΗ ! αυτά τα μετέπειτα μπαστάρδια , που θα στελέχωναν την μπαστραρδοκρατια !

$ είπε...

ΟΙ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΤΟΥ ΕΟΔΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ . ΕΞΑΛΟΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ , ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΧΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΕΣ! ΖΗΤΩ Ο ΥΠΑΡΚΤΟΣ! ΚΑΙ Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

Ε όχι και όλες οι Ελληνίδες!!!Υπάρχουνε και στην Ελλάδα κολυμβήτριες , εμποδίστριες , τενίστριες - οι οποίες σύντομα θα σας κυβερνήσουνε κιόλας - , εκτός και αν το DNA ακόμη και αυτών κραταει απο τα τιμημένα βαλκάνια και βάλε!

ASAD είπε...

Η τελευταία φωτογραφία με το ΝΤΙΕΓΚΟ σώζει την ανάρτηση ! με ΤΣΕ ΣΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ! (δικός μας είσαι και συ !!! ) κατά τα άλλα πολύ μπερδεμένα μας τα λες. εστίασε το πολιτικό σου ΒΛΕΜΑ!

Ηλιας είπε...

ΚΥΡΙΩΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΡΙΕΣ!!!ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ D.N.A!!!

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ Ο ΝΤΙΕΓΚΟ ΑΡΜΑΝΤΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ! ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΘΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ!!!!

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠ είπε...

Για να είσαι αποτελεσματικός στην ταξική πάλη σύντροφε γίνε ΟΧΙ ΙΠΠΟΤΗΣ αλλά ΠΟΤΗΣ! μέθυσε χωρίς διακοπή , ΜΕ ΚΡΑΣΙ ΜΕ ΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΑΡΕΤΗ , ΜΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!

Ηλιας είπε...

ΤΑΞΙΚΗ ΠΑΛΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠ.ΤΗΝ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ (ΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΛΑΙΚΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ) ΤΟ 81 ΟΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΑΣΤΟΙ.ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΗΡΘΑΝ ΤΟ 95 ΤΑ ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕΘΥΣΤΑΚΕΣ (ΒΑΛΤΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ)!!!

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠ είπε...

Ο Ανδρέας αντίθετα βοήθησε στην ανάπτυξη της ταξικής πάλης , αφού με την πολιτική του οξύνθηκαν οι ταξικές αντιθέσεις στην Ελλάδα. Έσπρωξε τον ελληνικό καπιταλισμό ένα βήμα μπρος, άρα με κλασικούς Μαρξιστικούς Όρους δούλεψε σαν νεκροθάφτης του καπιταλισμού ! (διάβασε και λίγο τους κλασικούς μας σύντροφε!)
Όσο για τα ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΡΙΝΑ: υπάρχουν στιγμές στην ιστορία κάθε λαού , που κάποια προικισμένα παιδιά του ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ! Και τα ΚΡΙΝΑ την έκαναν! , ότι και να λέει εκ των υστερών ο κάθε δεξιούλης σιχαμένος μικροαστός!

Ηλιας είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΝΤΑ ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ!ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ(ΜΕ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ) ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ...

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠ είπε...

Σημειώνω επίσης ότι η ΤΑΞΙΚΗ ΠΑΛΗ είναι αδύνατο να σταματήσει εάν ο ανθρώπινος πολιτισμός δεν φτάσει στην ωριμότητά του (στην κομμουνιστική κοινωνία).
Η ΤΑΞΙΚΗ ΠΑΛΗ παίρνει ανάλογα με τις συνθήκες διάφορες ΜΟΡΦΕΣ , ευδιάκριτες συχνά και άλλες φορές υπόγειες, δυσδιάκριτες στα μάτια των μη μυημένων στην πολιτική σκέψη .
Αλλά είναι πάντα παρούσα!!! Αν δεν ήταν ! ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ξοδεύοντας αμύθητα χρήματα σε υλικά και πράκτορες ? άραγε τι φοβάται ? τον ΚΑΝΕΝΑ?

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠ είπε...

Φυσικά η αστική τάξη έχει τους εκπροσώπους της! Και τους είχε πάντα ! το γεγονός ότι κάποια κόμματα της λεγόμενης αριστεράς ενσωματώθηκαν στο σύστημα και έγιναν ο «αριστερός» ψάλτης του συστήματος , αυτό δεν σημαίνει νομίζω Ηλία πως οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ (και μάλιστα με μαρξιστικούς Όρους) εκπροσωπούν την αστική τάξη. Ο καπιταλισμός είναι ένα σύστημα με τρομερές δυνατότητες ενσωμάτωσης! Με τα χρήματα από την υπεραξία οι κεφαλαιοκρατία έχει την δυνατότητα να εξαγοράζει συνειδήσεις, πολιτικών, καλλιτεχνών επιστημόνων, κτλ , όχι όμως όλων! Εκεί είναι το κλειδί! ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ : ένα παιδί από τις φαβέλες του Μπουένος Άιρες!

Ανώνυμος είπε...

που είστε κύριε μπλογκερ? δεν απαντάτε στους πελάτες σας? στον καπιταλισμό ο πελάτης έχει πάντα δίκιο !!!