Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Η ΥΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ... "ΟΜΙΚΡΟΝ"

 


Οικογενειακη φωτογραφια στην Ελλαδα του 2021.Βρειτε ποιος ειναι ο παππους και κερδιστε πλουσια δωρα!!!




Πολλα ακουγονται για τα προσοντα και τις ικανοτητες των υποψηφιων για την προεδρια του ΠΑ.ΣΟ.Κ,ο Γιωργος ομως στο ζειμπεκικο απεχει παρασαγγας!!!




Συγκινητικες στιγμες απο την αποδοδη τιμων στον πρωθυπουργο της χωρας...




...αλλα και στον αρχηγο της αξιωματικης αντιπολιτευσης!!!




 Στο ειχα πει Βλαδιμηρε να προσεχεις τις παρεες σου αλλα εσυ δεν μ ακουσες...



 Μου λειπεις...




Η γκαλερι"Σοδομα" σας προσκαλει το Σαββατο στα εγκαινια της μετασουρεαλιστικης εκθεσης φωτογραφιας με τον συμβολικο τιτλο "κωλαρακι μου λαμπρο"!!!




Ευτυχισμενη οικογενεια στην Σοβιετικη Ενωση της δεκαετιας του 70!!!




Μαγκες τοχω ψαξει καλα το θεμα. Η μονη σωτηρια λυση για την χωρα ειναι η επανασυσταση της Ανατολικης Γερμανιας !!!



3 Δεκεμβριου,διεθνης ημερα για ατομα με αναπηρια.

















                    

9 σχόλια:

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠ είπε...

Κατά αρχήν να σε συγχαρώ για την ανάρτηση αυτή , είναι πολύ ανώτερη των προηγουμένων , βελτιώνεσαι ραγδαία !

Συμφωνώ και εγώ για την επανασύσταση της ανατολικής Γερμανίας, αλλά σαν μηχανικός έχω ενστάσεις για την ποιότητα του τείχους! Με 10 σειρές απλούς τσιμεντόλιθους δεν κάνεις τίποτα, δυτικοί πράκτορες θα το παραβιάζουν όποτε θέλουν ! προτείνω να ζητήσουμε τα σχέδια από το τείχος που κατασκεύασαν τα αδέλφια μας οι ισραηλίτες πρόσφατα, προκειμένου να προστατευτούν από τους παλαιστινίους τρομοκράτες!

Όσο για την φωτογραφία της οικογένειας από την σοβιετική εποχή , ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ . Εσείς αντιφάσκετε εδώ , δεν μπορεί να Θέλετε το τείχος αλλά να σας χαλάει η φωτογραφία! Είναι ασύγκριτα ομορφότερη από την Οικογενειακή φωτογραφία στην Ελλάδα του 2021, στην οποία ψάχνουμε ποιος είναι ο παππούς!

Εξάλλου η φωτογραφία του Μίμη και του Γιώργου μπροστά στο ΜΕΓΑΝΟ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ ΛΕΝΙΝ είναι της ίδιας πάνω κάτω Σοβιετικής εποχής. Μετά την εποχή αυτή ο ένας δουλεύει για τον Κόκκαλη και ο άλλος για την Κύπρο! {το μνί της Τζούλιας εις την ν δηλαδή!} . Βέβαια από ότι μάθαμε από έγκυρες πηγές και οι δυο διανοούμενοι μετά την πτώση του τείχους έγιναν λάτρεις κωλοτρυπίδων σαν και αυτές που δείχνεται στη γκαλερί "Σόδομα"

Τώρα δεν μένει τίποτε άλλο παρά να έρθει ο Γιώργος Παπανδρέου ξανά στην εξουσία προκειμένου να φέρει ξανά πίσω τον σοσιαλισμό. Τότε το τείχος θα ανυψωθεί ΞΑΝΑ , ο Μίμης και ο Γιώργος θα ξανά γίνουν ΑΝΔΡΕΣ , οι αστυνομικοί θα χαιρετούν αντί για Μαρινάκι ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ, η Τζούλια θα παντρευτεί ένα καλό παλικάρι, και εκείνος ο ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ με το καροτσάκι θα ξανά περπατήσει !

Ανώνυμος είπε...

Έλληνες , η λύση δεν είναι ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ !
ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΠΑΠΑ ΠΑΟΚ !
Σας παραπέμπω στον παρακάτω σύνδεσμο!
https://www.youtube.com/watch?v=gQ9O0bzuQ5Y

Ανώνυμος είπε...

Επίσης σας παραπέμπω και στον σύνδεσμο!
https://www.youtube.com/watch?v=PHVfjlCh8MQ

Ηλιας είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ.ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΘΑ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΥΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟΛΙΘΟΙ.ΑΝΤΑΞΑΝ ΣΧΕΔΟΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΖΑΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ΠΙΝΚ-ΦΛΟΙΤ ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΤΗΝΩΔΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΩ ΒΡΙΣΚΩ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΑ ΕΦΟΣΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΥΣΗ.ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΜΙΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ Ο ΟΥΛΙΑΝΩΦ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΜΙΑ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΑ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑΘΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΕΜΕΝΑ,ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΔΕΝ ΜΕ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΑΚΟΜΑ.Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΙΒΑΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΡΕΙΣ ΕΠΙΧΗΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ(ΒΛΕΠΕ ΜΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ Α.Μ.Ε.Α. ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ.

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠ είπε...

Αγαπητέ μπλόγκερ ! όσο για την ποιότητα των τσιμεντόλιθων , σας γνωστοποιούμε ότι το υλικό αυτό το χρησιμοποιούμε για την ανέγερση κυρίως βουστασίων , χοιροτροφείων και συναφών χρήσεων ! γι’ αυτό ίσως οι σύντροφοι να το χρησιμοποίησαν και τότε, προκειμένου να μαντρώσουν έξω από την ιερή σοσιαλιστική γη το ΔΥΤΙΚΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ! Όσο για τους μουσικούς τύπου scorpions , ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ! Όσο για τις παραγωγικές δυνατότητες του σοβιετικού καθεστώτος , Σας θυμίζουμε το ΓΙΟΥΡΙ ΓΚΑΓΚΑΡΙΝ , ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΠΑΥΛΟΒΑ , ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΕΡ ΠΟΠΟΦ , Μιχαήλ Αρταμόνοφ, Ιβάν Πάβλοφ, Αλεξέι Ιβάνοβιτς Αμπρικόσοφ, Ιβάν Ματβέγιεβιτς Βινογκράντοφ, Βλαντιμίρ Γιεβγκράφοβιτς Τάτλιν , Λεονίντ Βιτάλιεβιτς Καντορόβιτς, Αβραάμ Ισαχάκοβιτς Αλιχάνοφ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥΣ …
Για τα ΑΜΕΑ που αναφερθήκατε: εμείς δεν εννοούμε τους ανθρώπους που στη ζωή ατύχησαν και έχασαν ποσοστό από την ευρωστία τους ! Μιλάμε για το μέσο ΔΕΞΙΟ ΑΜΕΑ , το άρρωστο και ηλίθιο υπανθρωπάριο του 21 ου αιώνα, που στηρίζει ΦΑΣΙΣΤΕΣ , τη βγάζει με ρουφιανιά , διασκεδάζει με big brother , και γενικά βρωμίζει με το άσχημο σαρκίο του τον κόσμο!

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠ είπε...

Αγαπητέ κύριε μπλόγκερ ! Εκτός από το να ανεβάζετε φωτογραφίες με κακής κοπής ρουχισμό των σοβιετικών πολιτών , θέλουμε να πείτε την γνώμη σας για την εντυπωσιακή δήλωση που έκανε ο σημαντικός Ιταλός κομμουνιστής ηγέτης Αντόνιο Γκράμσι , αναφερόμενος στην Οκτωβριανή Επανάσταση: «η Οκτωβριανή Επανάσταση είναι μια επανάσταση ενάντια στο Κεφάλαιο του Μαρξ »

Ανώνυμος είπε...

Σχόλιο του καθηγητή Περικλή Παυλίδη

Για το ανάστημα των "μεγάλων ανδρών" και ταγών του Έθνους
ή, με άλλα λόγια, για τις "αξίες" της δεξιο-εθνικιστικής "κουλτούρας"!

Πριν ακριβώς 21 χρόνια, ο τότε νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης έπνεε τα νέμεά του γιατί ένας μαθητής από την Αλβανία, αριστούχος κρατούσε στην παρέλαση την Ελληνική σημαία. Σήμερα ο μαθητής αυτός είναι επίκουρος καθηγητής παθολογίας στο New York University Langone Health κι ο πρώην νομάρχης στη «ΦΑΡΜΑ»
Αυτά, για την ιστορία…

Ηλιας είπε...

ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ Η ΑΓΝΟΕΙ ΟΤΙ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΑΡΑ ΤΟΥ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ.ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΣΕ (UNIVERSITY ΚΛΠ)ΕΙΣ ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΝ ΟΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ (ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ) ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν γνωρίζω την πολιτική τοποθέτηση του μαθητή στις διάφορες φάσεις της ζωής του. Αν είναι έτσι όπως το λες Ηλία , τότε σκατά στα μούτρα και αυτού! Τον κρίνουμε και αυτόν με τον ίδιο τρόπο και αυστηρότερο ! Απλά ο καθηγητής πιστεύω μίλησε για το ήθος και το ανάστημα των πολιτικών υπηρετών του δεξιό – εθνικιστικού συρφετού! Και φυσικά των αιώνιων ψηφοφόρων τους, πιστεύω πως τώρα στη φάρμα τον θαυμάζουν περισσότερο! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ !