Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΣΑΜΕ...

 



Μάγκες ψέματα σας είπα την άλλη φορά οτι ποστάρω κολαράκια για να αυξήσω την ροή αναγνωστών στο ιστολόγιο.Μ αρέσουνε κιόλας!!!




ΠΑΣΠίτες φονταμενταλιστές ενώ προσέρχονται να ψηφίσουν στον δεύτερο γύρο των εκλογών...




Η Ακρόπολη στα μπετά!!!Σπ
άνια φωτογραφία 2.500 ετών και βάλε!!!




Ρε συ Ζέρβα έλεος!Αφού μου υποσχέθηκες οτι δεν θα ξανακλέψεις ιδέες του Μπουτάρη...




Μαρξιστική προσέγγιση της ερωτικής επιθυμίας(καμάκι) στην Σοβιετική Ενωση της δεκαετίας του 80!Η φαλλική σήμανση του μυστριού ειναι ολοφάνερη!!!




Εδώ βλέπετε μια σύγχρονη εκδοχή του χορού του Ζαλόγγου...




Ορίστε η απόδειξη οτι ο κόσμος αλλάζει !Μέχρι και ο Ηρώδης σκαρφί
στηκε νέες μεθόδους παιδοκτονίας!!!




BAUHAUS...!!!




Αυτό είναι που λέμε καθαρός ρεαλισμός!Διότι και η επίκληση στα Θεία ένα είδος τηλεπικοινωνίας είναι...




Δεν πιστεύω να θέλετε και σχόλιο???

































1 σχόλιο:

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠ είπε...

Στέλνω και εγώ ο χριστιανός επίκληση στα Θεία με ιντερνετική τηλεπικοινωνία !!!

Ο ΠΑΣΠΙΤΗΣ φονταμενταλιστής ΑΡΙΣΤΕΡΑ (όπως περπατά) κρατά τις άναρχο-κομμουνιστικές του αναφορές , αφού έχει λουκ ΝΙΚΟΛΑ ΑΣΙΜΟΥ (τον άκουγε στα φοιτητικά του χρόνια στη Θεσσαλονίκη) , ο άλλος ΔΕΞΙΑ σε στυλ μεταμοντέρνου νεοταξίτη ! Όλες οι τάσεις επιβιώνουν μέσα στο πολυσυλλεκτικό ΠΑΣΟΚ! (του ΝΙΚΟΥ ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗ)
Παρατηρώ τελευταία , ως φανατικός αναγνώστης σας , πως σαν καλλιτέχνη – μουσικός σας απασχολεί και η τέχνη της αρχιτεκτονικής! Εξάλλου η αρχιτεκτονική δεν είναι παρά μουσική ΑΡΜΟΝΙΑ! Αλλά κύριε προς θεού σας! Αυτό μόνο BAUHAUS δεν είναι, μοιάζει περισσότερο με τα δημόσια ουρητήρια του Γιάννη Μπουτάρη στη Θεσσαλονίκη ή τα κολομέρια του Στάθη Παναγιωτόπουλου!
Και ο Παρθενώνας στα «μπετα » : πρόκειται για απόδειξη μεγάλης σύγχυσης που επικρατεί στις τάξεις των νεοταξιτών αρχιτεκτόνων. Μέσα στην αλλοτρίωσή του ο δεξιός «καλλιτέχνης» πουλά «κλασικό πνεύμα» (το οποίο δεν καταλαβαίνει βέβαια) σε περιτύλιγμα χυδαίου κιτς! Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ! Αποτελεί τον επιθανάτιο ρόγχο για την ΤΕΧΝΗ. Η ΤΕΧΝΗ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ! Όλα τα καλλιτεχνήματα στην εποχή της κεφαλαιοκρατίας είναι εμπορεύματα στην μαζική ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»!
Στην Σοβιετική Ένωση , την εποχή του πρώιμου σοσιαλισμού , η ερωτική επιθυμία εκφράζεται με τρόπο ΜΗ αλλοτριωμένο. Τα δυο φύλα (δίχως ανταγωνισμούς) οικοδομούν συνειδητά την ΝΕΑ κοινωνία , σαν ισότιμοι σύντροφοι.[ Εδώ στη δύση ο εμφύλιος των δυο φύλων έχει οξυνθεί επικίνδυνα ! ίσως στο αποκορύφωμα της όξυνσης να προκύψει ως προϊόν το ΤΡΙΤΟ ΦΥΛΟ ? (ίδωμεν!) Τα δυο φύλα σε πιο επικίνδυνη τσουλήθρα από αυτή της ωραίας φωτογραφίας σας , στο τέλος της τσουλήθρας δεν βλέπω ρείθρο πεζοδρομίου αλλά Ζάλογγο! Η άμοιρη δυτική κοπέλα, κούνια μπέλα! στη στάση! μάταια περιμένει, δεν περνά από δω το βασιλόπουλο με το άσπρο άλογο! ] Δεν μπορώ να φαντασθώ εξάλλου πώς είναι δυνατόν να υπάρξει ΓΝΗΣΙΑ ερωτική επιθυμία έξω από τις εργασιακές σχέσεις και έξω από συνθήκες καθολικής δράσης οικοδόμησης της συλλογικής ευτυχίας εδώ κάτω στη ΓΗ (το βασίλειο της ελευθερίας με μαρξιστικούς όρους) . Εδώ στη «δυτική καταστροφή» τα ερωτικά συναισθήματα εκφράζουν και αντανακλούν τις εμπορευματικές - χρηματιστικές σχέσεις. Το ΜΥΣΤΡΙ εδώ δεν είναι το σημαίνον του φαλλού κατά την γνώμη μας (των Μαρξιστών- Βαζιουλιστών ) , αλλά το σημαίνον της ΝΕΑΣ ΑΤΑΞΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ που κτιζότανε σε πολύ δυσμενείς οικονομικές – κοινωνικές συνθήκες στην τότε ΕΣΣΔ! (μην ξεχνάτε την αφαίμαξη της χώρας σε υλικά και ανθρώπινο δυναμικό κατά τον μεγάλο πατριωτικό πόλεμο, και την περεταίρω πίεση της χώρας από τις ισχυρότερες καπιταλιστικές χώρες της δύσης)
Αυτά τα λίγα και σημαντικά για σήμερα το βράδυ…..