Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΠΑΠΑ...ΤΟΝ ΠΑΠΑ...ΤΟΝ ΠΑΠΑ!!!

 


Ντροπη σας!Ουτε ενας δεν βρηκε τον παππου στον προηγουμενο διαγωνισμο!!Αλλα τι περιμενεις απο αναγνωστες που δεν εχου ιδεα απο εξπρεσιονισμο...




Ποιος να το πιστεψει!Στην Σοβιετικη Ενωση ειχανε λεει και παγωτα!!!




Ειναι ολοφανερο εδω μωρακι μου οτι τοτε σε αδικησαν καταφωρα και βγαλανε STAR Ελλας την κατωτερη της Θεικης σου υποστασης Σπανουλαινα...




Ρε συ Ζερβα σταματα να κλεβεις τις ιδεες του Μπουταρη...




Και αφηστε τον Lacan να λεει, οτι σ οσους καθρεφτες και να κοιταξεις, το βλεμμα σου δεν μπορεις να το δεις...




Αμα βαζω που και που κανεναν κωλαρακι παραπανω, μη το παιρνετε στραβα,ειναι που θελω ν αυξησω την ροη αναγνωστων στο ιστολογιο...




Βρειτε στην φωτογραφια ποιος απο τους Παπανδρεου ειναι ο Γιωργος και κερδιστε διορισμο στο δημοσιο οταν ξαναρθει το ΠΑΣΟΚ στην εξουσια!!!




Ενδεδυμενος τοιουτοτροπως εν Ελλαδι ντυνεσαι αποκριατικο καρναβαλι στις Ηνωμενες Πολιτειες γινεσαι υπουργος...




Συγκλονιστικος τελικος!Στο fotofinish κριθηκε το χρυσο!!!




Αγροτη πολεμα, σου πινουνε το αιμα...





































5 σχόλια:

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠ είπε...


Φυσικά και ξέρουμε από εξπρεσιονισμό κύριε, εξάλλου με Μουνκ & Καντίνσκυ μεγαλώσαμε!!! Βέβαια αυτοί αδιαφορώντας απέναντι σε μια πιστή και αντικειμενική αναπαράσταση , παραμορφώνουν θλιμμένα την πραγματικότητα . Η κεφαλαιοκρατία ξεπέρασε και τον εξπρεσιονισμό, παραμόρφωσε τον εγγονό σε τέτοιο βαθμό που είναι αδύνατο έστω και σε μας τους μυημένους αναγνώστες σας να τον ξεχωρίσουμε από τον παππού! Εκφράζω εδώ μια ΚΡΑΥΓΗ αγωνίας & ταυτόχρονα παρακαλώ τον ΑΓΙΟ ΠΑΠΑ να ευλογήσει όλους εμάς, αλλά κυρίως τους υφισταμένους του καρδινάλιους για να σταματήσουν εκεί στις κάμαρες του Βατικανού να παραμορφώνουν την ψυχή και το σώμα αθώων αγοριών. Πάντως εγώ ο ταπεινός αναγνώστης σας, προτιμώ από την Τζούλια και την σπανούλενα την σοβιετική γυναίκα ,που όπως όλοι βλέπουμε τρώει το παγωτό της με την κοριτσίστικη αγνότητα που της χάρισε το μη εκμεταλλευτικό σοβιετικό κοινωνικό σύστημα! Τώρα αν κάποιοι καύλωσαν πρέπει να κοιτάξουν την ομοφυλοφιλία τους! Όσο για τη χέστρα , τον Μπουταρη, τα κολομέρια, τους Παπανδρέου, τον καρνάβαλο στην Αμερική , τις κυρίες στα τέσσερα και τον πεζοναύτη της φάρμας : είναι ο καπιταλισμός ηλίθιε! Άρε ΛΑΚΑΝ με τις μικροαστικές σου κλάψες, εδώ ο κόσμος χάνεται και το μουνί χτενίζεται!

Ηλιας είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ Κ.Π. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΕΞΠΡΕΣΙΟΝΙΣΜΟ ΟΣΟΥΣ ΜΟΥΝΧ Η ΚΑΝΤΙΝΣΚΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΒΛΑΚΑΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ!!!ΤΕΤΟΙΑ ΑΓΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΠΑΓΩΤΟΦΑΓΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΦΙΣΣΑΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΤΥΠΑ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ!!!ΚΑΛΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΤΖΙΜΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΤΟΥ ΠΕΡΡΙΣΟΥ!!!Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΕΡΓΟ ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΚΑΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝΙΣΜΟΥ-ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΥ!!!ΤΙ ΝΑ ΠΩ...

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠ είπε...

Η απάντησή μου αφιερώνεται στον αλκοολικό- αναρχικό! πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης…

Αγαπητέ Ηλία , με χαρά διαβάζω την απάντησή σας! Και πραγματικά απορώ πως ένας ευφυής άνθρωπος σαν και σας , δεν αντιλαμβάνεται την αθωότητα της σοβιετικής γυναίκας!!!
Εμείς δεν μιλήσαμε για αθωότητα τύπου ιεχωβάδων (όπως την αντιλαμβάνονται αυτοί , π.χ. το λιοντάρι αγκαλιά με το πρόβατο κτλ).
Η σοβιετική γυναικά ήταν αθώα σε σχέση με την αντιμετώπιση του εαυτού της ως μη είδος προς πώληση , και σε καμία περίπτωση αθώα λιμπιντικά! Αθώα λιμπιντικά θα σήμαινε ότι θα ήταν μια πρώιμη Τζούλια , η οποία θα πούλαγε τα θέλγητρα της σε πλούσιους ξιπασμένους παππούδες. (αθώα λιμπιντικά θα σήμαινε = σεξουαλικά ανάπηρη) .
Για τους ιεχωβάδες του περισσού έχετε δίκιο! Και εμείς οι φανατικοί μαρξιστές (όπως ορθά λέτε ) το βλέπουμε καθαρά! Αλλά τι να πεις? Χημεία και τέρατα!!! , (όπως θα έλεγε ο Τζιμάκος).
Ωστόσο σας επισημαίνουμε ξανά τον χυδαίο μικροαστισμό του Λακάν , κάντε ένα κόπο και ξαναδείτε κάποιο από τα έργα του και θα το διαπιστώσετε και εσείς, επιμένει στο τάχατες δίκιο του Φρόιντ για το τραγικό αδιέξοδο της ανθρώπινης μοίρας-επιθυμίας (ως βιολογικό ατελές ον) , και κάτι τέτοιες μπούρδες του συρμού!!! Βέβαια μεγάλος επιστήμονας ο Φρόιντ , αλλά στο τέλος πρόδωσε το παιδί και πήρε τη θέση του εξουσιαστή πατέρα! (ίσως τέτοιες εντολές να πήρε ? , από ΠΟΥ? ). Αυτά για την ιστορία…
Βέβαια δεν μπορώ να μην δεχθώ τις ανεπάρκειες και τις αντιφάσεις του ίδιου του Μαρξ, εξάλλου και ο ίδιος δήλωσε ότι δεν είναι μαρξιστής! Ξανά με πίστη στην ορθοδοξία της πολιτικής σκέψης θα πραγματοποιήσουμε την ΑΡΣΗ του κλασικού μαρξισμού μέσα από το έργο του μεγάλου στοχαστή Βίκτωρα Βαζιούλιν !

Ηλιας είπε...

ΑΛΑΠΗΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ Κ.Π. ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ.ΔΙΟΤΙ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΩ ΤΟ ΟΤΙ "ΙΣΩΣ ΠΗΡΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ" Ο ΦΡΟΥΔ?ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΟΧΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΙΚΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΑΦΗΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΙΝΕΙ!!!ΔΙΟΤΙ Ο ΜΑΡΞ ΕΙΧΕ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΕΣ Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑ!!!

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠ είπε...

Καμία συνωμοσιολογία αγαπητέ Ηλία! Μαρξιστής και συνομοσιολόγος είναι ασύμβατα πράγματα .Απλά έρχεται από τον «ουρανό» μια σιδερένια πυγμή που δε συντρίβει μα αδιάκοπα πιέζει! Και ο ουρανός δεν έχει παρά ένα όνομα {…………………….} Προκαλώ τους αναγνώστες σας να συμπληρώσουν την αγκύλη , και όποιος κερδίσει, θα έχει δώρο μια βραδιά με την Τζούλια σε πολυτελές ξενοδοχείο της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης! Καθώς επίσης και 10 δωρεάν συνεδρίες ψυχανάλυσης! σε διαπιστευμένο φροϋδικό κέντρο στην Ελβετία….