Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΦΡΙΚΙΟ ΠΑΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΟ ΧΤΙΚΙΟ!!!

 


Αυτό που με συνεπαίρνει με τα πανό των πολιτικών μας νεολαιών είναι η εξαίσια αισθητική τους εικόνα... 




Εδώ βλέπουμε παράδειγμα της νέας οικοδομικής πατριωτικής τάσης γνωστής και ως "Αρχιτεκτονική Επανελλήνιση"!!!




Ένας γείτονας κατάφερε σήμερα να βάλει πετρέλαιο σπίτι του.Βγήκαμε όλοι από τις γύρω πολυκατοικίες και τον χειροκροτούσαμε συγκινημένοι!!!




Θέλω να καταγγείλω τις πορνοταινίες, διότι δείχνουν μια ψεύτικη και διεστραμμένη εικόνα για το πόσο γρήγορα έρχεται ο υδραυλικός στο σπίτι σου!!!




Αχ,πούνε εκείνες οι ωραίες εποχές με το ΠΑΣΟΚ που κοιμόμασταν με ανοιχτές τις πόρτες...




Των οικιών ημών εμπιπραμένων,ημείς άδομεν...




Συγκυβέρνηση...




Μάγκες,ο μόνος τρόπος να μειωθούν τα κρούσματα είναι να σταματήσουμε τις παρτούζες!!!




Να επιτραπεί η κλωνοποίηση ώστε να μπορεί να εμφανίζεται ταυτόχρονα σε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές ζήτησε ο Άδωνις Γεωργιάδης!!!




Για ένσημα ούτε κουβέντα...

























 

                                                                                        

 

 

 



11 σχόλια:

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠ είπε...

-Το τραγούδι αφιερώνεται στον δήμαρχο , το γιο του δολοφονημένου απατεώνα.-

Πράσινοι και μπλε ΚΑΔΟΙ ,αλλά δεν έχει σημασία σε ποιον από τους δυο θα ρίξεις το ΜΠΟΥΚΑΛΙ, Πράσινοι και μπλε ΜΠΑΤΣΟΙ, γάμα την ανακύκλωση και απλά σημάδευε ΚΕΦΑΛΙ!

https://www.youtube.com/watch?v=7Y6pBAhrOFQ

Ηλιας είπε...

ΒΛΕΠΩ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΗΤΙΚΟΝ ΟΙΣΤΡΟΝ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑ!!!

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠ είπε...

Με το ΠΑΣΟΚ ανοίξατε τις πόρτες της ζωής και σας φύγανε τα νιάτα!!!

Η ποίηση ήτανε πάντα το φόρτε μας σύντροφε ! Εξάλλου μεγαλώσαμε με Καρυωτάκη και διάφανα κρίνα όπως γνωρίζεται.
Σε αντίθεση με τους συμφοιτητές μου, εκεί στον εξώστη της σχολής τους, που αν κρίνω από την αισθητική των πανό τους συμπεραίνω πως μεγάλωσαν με Τριαντάφυλλο @ Βαλάντη , εκτός βέβαια των συντρόφων της ΠΚΣ & λοιπών αριστεριστών που ανατράφηκαν πνευματικά με Μίλτο Πασχαλίδη ! Η διαφορά στην ποιότητα είναι εμφανής!

Η τελευταία σας φωτογραφία με το σύνθημα μοιάζει με την ταφόπλακα της επανάστασης!
Γι’ αυτό λέω και εγώ στα μικρά μας αδερφάκια τους αναρχικούς : είστε το προϊόν των τραυμάτων της παιδικής σας ηλικίας! , παιδιά εντελώς εγωκεντρικά, αισθανόμενα τις ανάγκες σας έντονα, και αγωνίζεστε ανηλέως να τις ικανοποιήσετε!

Ηλιας είπε...

ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑ!ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΟΤΙ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ!!!ΕΦΕΥΡΕΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΤΟΝ ΛΑΟ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΚΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΛΤΟ ΣΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΑΤΡΑΦΗΚΑΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΡΟΚΑΣ!!!

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠ είπε...

-Αποκομμένος απ' όλους κι απ' όλα σε μαγεμένη τροχιά-

Δεν θα συμφωνήσω ξανά με την προσέγγισή σας! Ο άγιος Βασίλης φυσικά υπάρχει για όσο θα υπάρχουν οι συνθήκες που θα ευνοούν την ύπαρξη του . (υπάρχει ακόμα στον κόσμο των μικρών παιδιών , με τα δώρα του τα Χριστούγεννα , που τα φέρνει από την καμινάδα , μέχρι να ανακαλύψουν βέβαια από μόνα τους ότι τα δώρα τα φέρνει ο μπαμπάς ή ο γκόμενος της μαμάς!)

Ο άγιος Βασίλης φυσικά θα υπάρχει όπως σωστά είπε ο συνεπής επαναστάτης ΛΕΝΙΝ , όσο οι λαϊκές μάζες βυθισμένες στην φτώχεια και την αμάθεια , συντριμμένες από τα βάσανα αυτής της ζωής, θα αναζητούν την λύτρωση στην μεταθανάτια ζωή τους!

Οι επαναστάσεις δεν μπορούν να εφευρεθούν από κανέναν , ξεσπούν αναπόφευκτα όταν οι παραγωγικές δυνάμεις έρχονται σε σύγκρουση με τις παραγωγικές σχέσεις σε ένα δοσμένο στάδιο κοινωνικής -οικονομικής ανάπτυξης , όταν δηλαδή οι δεύτερες γίνονται δεσμά για τις πρώτες. Τότε έχουμε μια περίοδο έντονων ταξικών συγκρούσεων με ταυτόχρονη αλλαγή του υπάρχοντος κοινωνικού καθεστώτος.

Το πολιτικό υποκείμενο εδώ παίζει σπουδαίο ρόλο μέσα στην ιστορία. (ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ!)

Γι’ αυτό και θεωρώ την αναρχική σκέψη και πράξη αδιέξοδη, επειδή απορρίπτει , αρνείται πεισματικά τον όποιο ρόλο , οποιουδήποτε πολιτικού υποκείμενου ( κόμμα -οργάνωση κτλ).

Σας κατατάσσω λοιπόν στους αναρχικούς, αφού η απαισιοδοξία σας για οποιαδήποτε προοπτική κοινωνικής χειραφέτησης είναι εδώ παρούσα ! στην σημερινή αλλά και σε όλες σας τις αναρτήσεις!
Σε προηγούμενη ανάρτηση σας μάλιστα είπατε ότι η ταξική πάλη σήμερα δεν είναι παρά μια κενή νοήματος έκφραση: σας παραπέμπω στα σημερινά αιματηρά γεγονότα στο Καζακστάν!!!

Απορώ !πως σε μια εποχή έντονων ταξικών αντιθέσεων , μεγέθυνσης των ανισοτήτων , άγριας επίθεσης της κεφαλαιοκρατίας σε παγκόσμια κλίμακα : ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Μ' ένα μου πήδο θα σε ξαναβρώ
στο μαγκανοπήγαδο της ήττας μου περνώ
Venceremos, Venceremos

Ηλιας είπε...

ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ!!!ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΝ ΚΑΤΑΤΑΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑ ΜΟΥ!!!Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ!!!ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ???

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠ είπε...

-Είμαστε με ευκολία στην καρδιά και στη σκέψη , λίγο ή πολύ, άναρχο χριστιανοί -

Δεν έχει σημασία αν αποδέχεστε την κατάταξη σας στους αναρχικούς! Αλλά η σκέψη σας μοιάζει με των αναρχικών : θέλουν όσο τίποτε άλλο την ανατροπή , αλλά στο δια ταύτα την αρνούνται (αφού απορρίπτουν οποιοδήποτε μεταβατικό στάδιο προς την τελική ώριμη κοινωνία. Θέλουν την αταξική κοινωνία με αυτόματο πιλότο! )

Όσο για τα γεγονότα στο Καζακστάν , δεν θεωρώ ότι έχουν τα καθαρά χαρακτηριστικά ταξικής πάλης , αλλά το Καζακστάν σήμερα (ως αδύναμος κρίκος του συστήματος σήμερα ίσως, ή πρωτεύουσα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ) δεν παύει να αποτελεί το θέατρο των συγκρούσεων αντιτιθέμενων συμφερόντων του κεφαλαίου ανατολής και δύσης! Η ταξική διάσταση των συγκρούσεων είναι εμφανής , αφού εξαθλιωμένες λαϊκές μάζες δίχως καθαρή ταξική συνείδηση εγκλωβίζονται σε αυτές , (έλλειψης πολιτικού υποκείμενου και αντίστοιχης χειραγώγησης από πράκτορες του κεφαλαίου, Αμερικάνους , Ρώσους κτλ.)

Επίσης θέλω και άλλοι αναγνώστες της σελίδας σας να εμπλακούν στην συζήτηση, δεχόμαστε όλες τις παρεκτροπές: αναρχικές , χριστιανικές , μοναρχο-φασιστικές κτλ.!

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠ είπε...

-πρόταση-
Προτείνω στους αναγνώστες σας την παρακολούθηση της συνέντευξης του καθηγητή Αλέξανδρου Χρύση ,την οποία απέσπασε ο ελευθεριακός , για το μπλοκ ‘ελευθερία ή τίποτα’
Δίνω εδώ τον σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=yxtJQhN_rBM&t=749s

ΚΟΛΥΜΒΗΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΣΚΗ ΕΝ ΚΑΜΙΝΩ είπε...

ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ, - ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ ΣΥΧΝΑ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ( ΤΙΤΛΟΣ ΑΡΕΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ ) ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG , - ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΑ ΠΙΑ , ΣΧΕΔΟΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ , ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΕΜΜΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΩΝ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΠΗΣ ΠΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥΣ? !!! ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΩΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΑΣ ??? ΕΧΕΤΕ ΑΡΑΓΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΡΞΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ( ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ) ΧΡΟΝΟΥ ΜΕΣΙΕ?

Ηλιας είπε...

ΕΜΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΟΛΥΜΒΗΤΡΙΑ-ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΔΕΧΟΜΕΘΑ ΚΑΘΕ ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΗ ΕΜΜΟΝΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΜΠΛΟΚ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!ΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΠΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ...

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠ είπε...

Με ζήλο στα σχολειά της προδοσίας
του σάπιου αιώνα σέπεται η γενιά
χαίρονται της σκλαβιάς την ξεγνοιασιά
και τρέμουν του λαού την παρουσία
Κώστας Βάρναλης

…έχουμε καταλάβει καλά πως στην εποχή αυτή της σήψης, την εποχή του 'μηδέν', κανείς δεν έχει διάθεση να συμμετέχει πραγματικά , όλοι βαριούνται , βολεύονται στην εικονική πραγματικότητά τους , εκεί ξέρουν ότι δεν κινδυνεύουν! , δεν διατρέχουν τον κίνδυνο που συνεπάγεται η τριβή με ανθρώπους. Βολεύονται με την τηλεόραση και την παχυσαρκία τους! Δουλεύει γι’ αυτούς άλλωστε η κυβέρνηση με τους φασίστες υπουργούς της (το βορίδη , τον άδωνη, τον πλεύρη και τόσο ακόμα ακροδεξιά καθάρματα που μάζεψε εκεί το μητσοτακέικο!)

Κάθε αναφορά στο μαρξισμό , αναρχισμό προκαλεί απέχθεια στο σύγχρονο απενεργοποιημένο ανδράποδο!

Τους εύχομαι να ζήσουν αιώνια!!!