Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΓΟΥΝΑΡΑΔΙΚΑ

 


Τα κρούσματα του κορονοιού είναι σαν τους μαλάκες.Το ότι κάποιοι είναι επιβεβαιωμένοι δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν χιλιάδες άλλοι εκεί έξω!!!




Ο χειρότερος χωρισμός είναι στην Κίνα.Νομίζεις ότι την βλέπεις παντού...




Το πιο σημαντικό απ όλα είναι να είναι καλή νοικοκυρά,όλα τ άλλα θάρθουν μόνα τους!!!




Εδώ βλέπετε ένα κλασικό παράδειγμα ομοψυχίας και αγάπης των κοινοβουλευτικών μας εκπροσώπων με σκοπό την ομαλή λειτουργία της δημοκρατίας και των θεσμών της...




Φαίνεται μάλιστα πως ο ζήλος που καταβάλλεται για την αυστηρή τήρηση των δημοκρατικών θεσμών και των υψηλών ιδανικών τους,  δημιουργεί συχνά κόπωση και εξάντληση στους θεματοφύλακες της!!! 




Στο μεταξύ η κυβέρνηση παίρνει όλο και αυστηρότερα μέτρα για την διαφύλαξη της υγείας και ακεραιότητας των πολιτών...




...και καλά κάνει διότι έχουμε περιστατικά μη αναστρέψιμης βλάβης από νοσήσαντες πολίτες!!!




Ωραίες,χρυσές εποχές,τότε που οι λήσταρχοι γράφανε βιβλία, αιτιολογώντας τις πράξεις τους στην κοινωνία...




Ελλάδα,μια χώρα με 80.000 σημεία πώλησης καφέ και ο λαός της κοιμάται ακόμα όρθιος!!!




Πήγα στο σουβλατζίδικο
να πάρω ένα σουβλάκι
και όλοι μου φωνάζανε
...(δικό σας το υπόλοιπο αγαπητοί αναγνώστες)!!!


























2 σχόλια:

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠ είπε...

Μητσοτάκη γαμιέσαι …
Πολύ ωραία και με εμπνευσμένο χιούμορ η σημερινή σας ανάρτηση. ΜΠΡΑΒΟ! Με τα σχόλια μας συμβάλουμε πιστεύω και εμείς στην ώθηση του ταλέντου σας στα άκρα!!!
Ωστόσο … με το σημερινό μου σχόλιο θα προβοκάρω ανοιχτά τον μπλόγκερ ΗΛΙΑ , προκειμένου να τον αναγκάσω να σπάσει την παγερή σιωπή του , να βγει από το υπόγειο λαγούμι του «τυφλοπόντικα», έξω στο ΦΩΣ , και να αναμετρηθεί με τα τελευταία σχόλια του «φοβερού παιδιού » του κοινού των διάφανων κρίνων της δεκαετίας του 90 ΚΩΣΤΑ ΠΑΠ , έστω κάνοντας ένα Ντοστογιεφσκικό μπλουζόν στο «κέντρο της γιορτής» !
Σχόλιο:
Αυτός ο φόβος σας έναντι του κομμουνισμού δεν είναι ασφαλώς ενός πλούσιου που τρέμει για τα κεφάλαιά του, αλλά μάλλον ο μυστικός φόβος του καλλιτέχνη που βλέπει στην επερχόμενη προλεταριακή επανάσταση να απειλούνται, μαζί με τον πολιτισμό σας, όλοι οι καρποί ενός μόχθου ζωής και το αληθινό στοιχείο της σύγχρονης ζωής σας. Πιστεύεις πως αυτός ο πολιτισμός θα καταστραφεί από τους κομμουνιστές , και, αν και στη θεωρία μια γενναιόδωρη συμπεριφορά μπορεί να σε οδηγήσει να θυσιάσεις τα συμφέροντα του καλλιτέχνη στις ανάγκες των μαζών που υποφέρουν, απόκληρες και εκμεταλλευόμενες, ωστόσο στον τομέα των γεγονότων φρίττεις! για όλα αυτά που θα γίνουν από το πλήθος. Αγαπάς το λαό ,αλλά τον αγαπάς από απόσταση, παλεύεις πάντα για την χειραφέτηση του λαού (όπως φανερώνουν και οι τωρινές αναρτήσεις σου) , ταυτόχρονα , στις ποιο κρίσιμες στιγμές των αγώνων σου , αποφεύγεις την ελάχιστη επαφή με τις μάζες. Γιατί απλά πιστεύεις στην παρακάτω πρόταση;
επιτρέψτε στο λαό να επιλέξει ανάμεσα στο δίκαιο των δικαίων και στον ποιο ψεύτη ληστή , θα κραυγάζει πάντα: θέλουμε τον Βαραββά! Ζήτω ο Βαραββάς! Στη Θεσσαλονίκη όπως και στην Ιερουσαλήμ, πάντα η ίδια κραυγή!

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠ είπε...

Και στην εποχή μας οι λήσταρχοι γράφουνε βιβλία!

Ο ελληνικός λαός αγάπησε τους «λήσταρχους» αγωνιστές που πάλεψαν προηγουμένως για την ελευθερία στον ηρωικό πόλεμο κατά της τουρκοκρατίας.
Στην συνέχεια κυνηγήθηκαν να εξοντωθούν δίχως έλεος από την νέα δωσίλογη εξουσία που ΘΡΟΝΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ με την στήριξη ξένων δυνάμεων.

Οι «λήσταρχοι» έγιναν για το λαό σύμβολο κατά της νέας εξουσίας και φορείς κατά της αδικίας.

Το ίδιο χαρακτηριστήκαν από την άρχουσα τάξη μεταπολεμικά και οι κομμουνιστές ήρωες αντάρτες του ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ, ως ληστοσυμμορίτες!

….σε όλες τις εποχές επανάληψη του ίδιου τροπαρίου….

Βιβλία γράφουν και στην σύγχρονη εποχή οι λήσταρχοι του πλούτου του λαού.
Αναφέρω ενδεικτικά:

Ανδρέας Ανδριανόπουλος- νεοφιλελευθερισμός για αρχάριους 2017 , Εκδότης : Επίκεντρο

Κώστας Σημίτης - Πολιτική για μια δημιουργική Ελλάδα, 2005 εκδόσεις Πόλις

Προσεχώς περιμένουμε και το βιβλίο του Μάκη Βορίδη με τίτλο :βία στη βία των μαρξιστών , από τις εκδόσεις Μητσοτάκη γαμιέσαι